Image
Loading

Ποιά είναι τα 21 καλύτερα ιδιωτικά νοσοκομεία και κλινικές στο Λονδίνο

LONDON CALLING

Με βάση τις κριτικές των ασθενών, τις αξιολογήσεις του CQC, τα βραβεία του κλάδου, το εύρος των υπηρεσιών και τα επίπεδα φροντίδας

PLAY NOW - PLAY NOW - PLAY NOW -

Η Εθνική Υπηρεσία Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (NHS) είναι ως ένα από τα κορυφαία συστήματα υγείας στον κόσμο.  Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει συμφωνήσει αμοιβαίες ρυθμίσεις περί υγειονομικής περίθαλψης μεταξύ πολλών ξένων εθνών. Αυτό περιλαμβάνει χώρες, Νέα Ζηλανδία, Αυστραλία και μέλη της ΕΕ. 

Με βάση τις κριτικές των ασθενών, τις αξιολογήσεις του CQC, τα βραβεία του κλάδου, το εύρος των υπηρεσιών και τα επίπεδα φροντίδας, τα ακόλουθα 21 ιδιωτικά νοσοκομεία είναι τα καλύτερα στο Λονδίνο:


Royal Brompton & Harefield Hospitals Specialist Care
London Bridge Hospital
The Portland Hospital
Cromwell Hospital
King Edwards VII's Hospital
Great Ormond Street Hospital for Children (GOSH)
The London Clinic
The Queen Square Private Hospital
Priory Hospital London
Royal National Orthopaedic Hospital (Private Care)
Highgate Private Hospital
The Cleveland Clinic
Weymouth Street Hospital
The Harley Street Clinic
The Lister Hospital
The Hendon Hospital
The Blackheath Hospital
The Wellington Hospital
The Princess Grace Hospital
The London Welbeck Hospital
St Anthony's Hospital


Royal Brompton & Harefield Hospitals Specialist Care

Το Royal Brompton & Harefield Hospitals Specialist Care αποτελεί μέρος του μεγαλύτερου εξειδικευμένου κέντρου φροντίδας καρδιάς και πνευμόνων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Τα νοσοκομεία του έχουν αναγνωριστεί στον κατάλογο του αμερικανικού Newsweek για το 2022 με τα καλύτερα κέντρα καρδιολογίας στον κόσμο και οι ειδικοί του έχουν πρωτοστατήσει στην πρόοδο της έρευνας και της θεραπείας στους τομείς της φροντίδας της καρδιάς και των πνευμόνων για πάνω από 100 χρόνια - συμπεριλαμβανομένης της πρώτης διπλής μεταμόσχευσης καρδιάς και πνευμόνων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Γιατροί από όλο τον κόσμο αναζητούν εκπαίδευση και καθοδήγηση από τους συμβούλους της και παραπέμπουν τακτικά τους ασθενείς τους για τις πιο πρωτοποριακές θεραπείες που συχνά είναι διαθέσιμες μόνο στα νοσοκομεία της και πουθενά αλλού.

Επιπλέον, το σχέδιο θεραπείας κάθε ασθενούς εξετάζεται από μια διεπιστημονική ομάδα συμβούλων για την ανάπτυξη της καλύτερης στρατηγικής θεραπείας για τον ασθενή. Αυτό σημαίνει ότι οι ασθενείς λαμβάνουν όχι μία, αλλά πολλές γνώμες εμπειρογνωμόνων σχετικά με τη θεραπεία τους αυτόματα ως μέρος της περίθαλψής τους.

Με τρεις τοποθεσίες στο Λονδίνο, η πρόσβαση σε παγκόσμιας κλάσης φροντίδα καρδιάς και πνευμόνων και σε υπερσύγχρονες διαγνωστικές και θεραπευτικές εγκαταστάσεις είναι απίστευτα βολική για τους ιδιώτες ασθενείς, από όπου κι αν ταξιδεύουν.  

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προηγμένες διαγνωστικές εξετάσεις και θεραπείες που προσφέρονται και για να κλείσετε αυθημερόν ραντεβού με έναν από τους ειδικούς της, επισκεφθείτε τον ιστότοπο RB&HH Specialist Care.

Αυτό το κορυφαίο ιδιωτικό νοσοκομείο είναι γνωστό για: Καρδιά και πνεύμονες, Καρδιολογία, Θεραπείες αιχμής, Υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις


London Bridge Hospital

Το London Bridge Hospital είναι ένας ιδιαίτερα σεβαστός πάροχος ταχείας αξιολόγησης, παρέμβασης και θεραπείας για μια σειρά παθήσεων.

Το London Bridge Hospital είναι ένας βραβευμένος ιδιωτικός πάροχος υγειονομικής περίθαλψης και προσφέρει μια κορυφαία εμπειρία παγκοσμίως σε χιλιάδες ασθενείς κάθε χρόνο. Έχοντας τη δυνατότητα να φροντίζουν μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων υγείας και ιατρικών προβλημάτων, παρέχουν μια από τις πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες στο Λονδίνο.

Με δέσμευση στη φροντίδα των ασθενών τους, παρέχουν υψηλής ποιότητας και οικονομικά αποδοτική υγειονομική περίθαλψη σε κάθε ασθενή ξεχωριστά.

Αυτό το κορυφαίο ιδιωτικό νοσοκομείο είναι γνωστό για: Καρδιολογία, Φροντίδα για τον καρκίνο, Ορθοπεδική, Γαστρεντερολογία, Ήπαρ, πάγκρεας και χοληδόχος κύστη

The Portland Hospital

Το νοσοκομείο The Portland Hospital είναι το είναι το μοναδικό νοσοκομείο στο Ηνωμένο Βασίλειο που επικεντρώνεται στην παροχή ιδιωτικής υγειονομικής περίθαλψης αποκλειστικά σε γυναίκες και παιδιά. Με περισσότερους από 600 εξειδικευμένους συμβούλους και νοσηλευτές με εγκαταστάσεις αιχμής, το Νοσοκομείο Portland είναι πραγματικά παγκόσμιας κλάσης. 
Ως το μεγαλύτερο ιδιωτικό νοσοκομείο για παιδιά στο Ηνωμένο Βασίλειο, με ειδική μονάδα εντατικής θεραπείας που διαθέτει 58 κρεβάτια και πάνω από 150 συμβούλους παιδιάτρους, το νοσοκομείο μπορεί να εξυπηρετήσει παιδιά κάθε ηλικίας, από νεογέννητα έως νεαρούς ενήλικες. 
Το Portland δίνει ιδιαίτερη σημασία στην παροχή υψηλής ποιότητας φροντίδας για τις μέλλουσες μητέρες. Είναι το μοναδικό πλήρως ιδιωτικό μαιευτήριο στο Ηνωμένο Βασίλειο και περισσότερα από 1.600 μωρά γεννιούνται εκεί κάθε χρόνο.

Αυτό το κορυφαίο ιδιωτικό νοσοκομείο είναι γνωστό για:
Γυναικεία υγειονομική περίθαλψη, Υγεία των παιδιών, Οικογενειακή υγειονομική περίθαλψη, περίθαλψη μητρότητας, Νεογνική ιατρική


Cromwell Hospital

Το Νοσοκομείο BUPA Cromwell είναι γνωστό για το ευρύ φάσμα λαμπρής ορθοπεδικής και χειρουργικής, τον εξοπλισμό αιχμής και το εξαιρετικό προσωπικό και τις υπηρεσίες του. Διαθέτει ένα ειδικό κέντρο για παιδιά, ένα αναγνωρισμένο κέντρο για τον καρκίνο, ξεχωριστά κέντρα ενδοκρινών παθήσεων, καρδιάς, ήπατος γαστρεντερικού και πνευμόνων και ακόμη ένα τμήμα νευροεπιστημών και μια μονάδα εντατικής θεραπείας. Διαθέτουν ακόμη και ειδική μονάδα για ξένους ασθενείς που επισκέπτονται το Ηνωμένο Βασίλειο από το εξωτερικό.

Παρέχοντας μια σειρά ιατρικών θεραπειών τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά, πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο ιδιωτικό νοσοκομείο που είναι γνωστό για την αριστεία στη φροντίδα των ασθενών Το Cromwell δεν είναι γνωστό μόνο στο Λονδίνο, αλλά έχει επίσης αποκτήσει παγκόσμια φήμη για την καινοτομία και επενδύει συνεχώς σε προηγμένες τεχνολογίες διάγνωσης και ιατρικής θεραπείας. Το ορθοπεδικό τμήμα του Cromwell θεωρείται ένα από τα καλύτερα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αυτό το κορυφαίο ιδιωτικό νοσοκομείο είναι γνωστό για: περίθαλψη για τον καρκίνο, Καρδιολογία, Γαστρεντερολογία, Ουρολογία

Νοσοκομείο King Edwards VII

Ως το κορυφαίο ιδιωτικό νοσοκομείο του Ηνωμένου Βασιλείου που υποστηρίζει τους βετεράνους μέσω του Armed Forces Covenant, το νοσοκομείο παρέχει ένα ευρύ φάσμα ιατρικών υπηρεσιών. Το Νοσοκομείο King Edwards VII's Hospital στο Λονδίνο υπάρχει χάρη στις δωρεές περισσότερων από 2.500 φίλων, οι οποίες το διατηρούν στην αιχμή της ιατρικής περίθαλψης. 

Αυτό το κορυφαίο ιδιωτικό νοσοκομείο είναι γνωστό για: Μυοσκελετική Υγεία, Γυναικεία Υγεία, 
Ουρολογία, Πεπτικό σύστημα, Κτηνιατρικά

Great Ormond Street Hospital for Children (GOSH)

Το νοσοκομείο Great Ormond Street Hospital (GOSH) είναι παγκοσμίως γνωστό για την τεχνογνωσία του στην παιδιατρική περίθαλψη, προσφέροντας εξαιρετική φροντίδα σε παιδιά που πάσχουν από σπάνιες, πολύπλοκες και πολλαπλές παθήσεις. Πρόκειται για νοσοκομείο του NHS που δέχεται παραπομπές ιδιωτών και διεθνών ασθενών.

Το GOSH λειτουργεί τα τελευταία 170 χρόνια και έχει αναπτύξει τις υπηρεσίες του, οι οποίες περιλαμβάνουν 60 κλινικές ειδικότητες και 18 εξειδικευμένες εθνικές υπηρεσίες. Αυτές περιλαμβάνουν θεραπεία για καρδιακά προβλήματα, νεφρικά ζητήματα και καρκίνο. Βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της έρευνας για τη γονιδιακή θεραπεία παιδικών ασθενειών και εκπαιδεύουν περισσότερους παιδιατρικούς ειδικούς στην κλινική φροντίδα και τη νοσηλευτική από οποιοδήποτε άλλο κέντρο στην Ευρώπη.

Το 2021 άνοιξαν ένα διεπιστημονικό εξειδικευμένο κέντρο για παιδιά με απώλεια όρασης και ακοής, σχεδιασμένο για να καλύπτει τις ειδικές αισθητηριακές ανάγκες αυτών των ασθενών.

Αυτό το κορυφαίο ιδιωτικό νοσοκομείο είναι γνωστό για: Παιδιατρικό Νοσοκομείο, Παιδική υγειονομική περίθαλψη, Φροντίδα καρδιάς και πνευμόνων, Φροντίδα για τον καρκίνο


The London Clinic

Η London Clinic πιστεύει ότι το επίπεδο των συμβούλων που εργάζονται σε αυτήν, σε συνδυασμό με το εύρος και την πολυπλοκότητα των θεραπειών που μπορούν να παρέχουν, την καθιστά πολύ ξεχωριστή. Με ειδικούς που καλύπτουν ένα τεράστιο φάσμα ιατρικών και χειρουργικών κλάδων, μπορούν να παρέχουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα προσαρμοσμένη σε εσάς.

Οι σύμβουλοι της London Clinic είναι πρωτοπόροι στις ειδικότητές τους και σχεδόν όλοι τους έχουν βοηθήσει σε θέσεις διδασκαλίας στο NHS και εμφανίζονται στο μητρώο ειδικών του Γενικού Ιατρικού Συμβουλίου του Ηνωμένου Βασιλείου. Για να εργαστούν στην κλινική, οι σύμβουλοι πρέπει να πληρούν τα εξαιρετικά υψηλά πρότυπα που ορίζονται από την Επιτροπή Ποιότητας Φροντίδας καθώς και εκείνα που θέτει το ίδιο το νοσοκομείο.

Με τους ανώτερους γιατρούς, τους κλινικούς υποτρόφους και τους ειδικευόμενους ιατρούς στο χώρο 24 ώρες την ημέρα, μπορείτε να περιμένετε ιατρική φροντίδα όλο το εικοσιτετράωρο. Τέλος, με πάνω από 1000 άτομα έμπειρο και βοηθητικό προσωπικό, κάθε ασθενής φροντίζεται και περιθάλπεται πολύ καλά.

Αυτό το κορυφαίο ιδιωτικό νοσοκομείο είναι γνωστό για: περίθαλψη για τον καρκίνο, Πεπτικό σύστημα, Ορθοπεδική, Πλαστική και αισθητική χειρουργική

The Queen Square Private Hospital

Το ιδιωτικό νοσοκομείο Queen Square προσφέρει παγκόσμιας κλάσης τεχνογνωσία στη νευρολογία. Τα ιδιωτικά ιατρεία του βρίσκονται δίπλα στο Εθνικό Νοσοκομείο Νευρολογίας και Νευροχειρουργικής. Οι νευροχειρουργοί και οι νευρολόγοι του απασχολούνται στο νοσοκομείο NHS ή στο Ινστιτούτο Νευρολογίας του UCL. Το νοσοκομείο υιοθετεί μια διεπιστημονική προσέγγιση στη φροντίδα των ασθενών με θεραπείες που κυμαίνονται από τη χειρουργική έως τη νευροφυσιολογία, τη νευροακτινολογία, τη νευροψυχολογία και τη νευροωτολογία. 

Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να υποστηρίξουν ασθενείς με διαταραχές του νευρικού συστήματος, τη νόσο του Πάρκινσον, τραυματικές εγκεφαλικές κακώσεις και διαταραχές της ακουστικής επεξεργασίας, για να αναφέρουμε μερικά από αυτά.

Οι ασθενείς μπορούν να επιλέξουν εικονικά ή δια ζώσης ραντεβού για την αρχική τους διαβούλευση. Το νοσοκομείο βρίσκεται επίσης κοντά στο Κέντρο Απεικόνισης Queen Square, το οποίο τους επιτρέπει να παρέχουν διαγνωστικές εξετάσεις υπό την επίβλεψη ειδικών ακτινολόγων από το Εθνικό Νοσοκομείο Νευρολογίας και Νευροχειρουργικής.

Αυτό το κορυφαίο ιδιωτικό νοσοκομείο είναι γνωστό για: ιδιωτική διαγνωστική απεικόνιση, Νευρολογία, Νευροχειρουργική

Priory Hospital στο Roehampton

Το Priory Hospital στο Roehampton, στο νοτιοδυτικό Λονδίνο, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κέντρα του Ηνωμένου Βασιλείου για διάφορα προβλήματα ψυχικής υγείας, από τον εθισμό και την κατάθλιψη έως το άγχος και τις διατροφικές διαταραχές. Μέρος του μεγαλύτερου ομίλου Priory Group, ο οποίος εξαγοράστηκε από τον αμερικανικό γίγαντα της υγειονομικής περίθαλψης Advent International το 2011, το νοσοκομείο αντιμετωπίζει περισσότερες από 70 διαφορετικές καταστάσεις ψυχικής υγείας.

Το Priory, όπως είναι ευγενικά γνωστό, παρέχει τόσο ενδονοσοκομειακή θεραπεία όσο και θεραπεία σε εξωτερικά ιατρεία και ημερήσια φροντίδα. Ως κορυφαίος ανεξάρτητος πάροχος συμπεριφορικής φροντίδας στο Ηνωμένο Βασίλειο, υποστηρίζει περισσότερα από 30.000 άτομα κάθε χρόνο.

Αυτό το κορυφαίο ιδιωτικό νοσοκομείο είναι γνωστό για: Ψυχική Υγεία, Εθισμός, Αποκατάσταση


Royal National Orthopaedic Hospital

Το Royal National Orthopaedic Hospital είναι το μεγαλύτερο εξειδικευμένο ορθοπεδικό νοσοκομείο του Ηνωμένου Βασιλείου. Διαθέτει μια μονάδα εξωτερικών ιατρείων στο κέντρο του Λονδίνου και μια ακόμη τοποθεσία στο Stanmore του Middlesex. Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ορθοπεδικών θεραπειών, όπως αντικαταστάσεις ισχίου και γόνατος, αποκατάσταση άκρων, χειρουργικές επεμβάσεις αποκατάστασης χόνδρου και θεραπείες για οξείες κακώσεις της σπονδυλικής στήλης, παράλληλα με τη διαχείριση του πόνου και την αποκατάσταση.

Το 2019 έλαβαν το χρυσό βραβείο από το Defence Employer Recognition Scheme για το έργο τους με τους βετεράνους. Το RNOH είναι νοσοκομείο του NHS και επενδύει τα έσοδα από τους ιδιώτες ασθενείς πίσω στο νοσοκομείο για την υποστήριξη των εγκαταστάσεων και των θεραπειών τόσο για τους ασθενείς του NHS όσο και για τους ιδιώτες. Η εστίαση του νοσοκομείου στην ορθοπεδική ιατρική σημαίνει ότι οι ασθενείς αντιμετωπίζονται από εξειδικευμένο προσωπικό. Αυτό περιλαμβάνει διεθνώς αναγνωρισμένους συμβούλους, εξειδικευμένο κλινικό προσωπικό, θεραπευτές και εξειδικευμένους νοσηλευτές.

Αυτό το κορυφαίο ιδιωτικό νοσοκομείο είναι γνωστό για:Ορθοπεδική, Προβλήματα αρθρώσεων, 
Πόνος στην πλάτη και στον αυχένα, Πόνος στο γόνατο, Υγεία για παιδιά


Highgate Private Hospital

Το Highgate Private Hospital έγινε πρόσφατα μέρος του εθνικού δικτύου νοσοκομείων και θεραπευτικών κέντρων της Nuffield Health. Προσφέρει ιδιωτική περίθαλψη στο Λονδίνο από το 1980. Οι υπηρεσίες του νοσοκομείου μπορούν να χρηματοδοτηθούν είτε από την ιατρική ασφάλιση είτε με αυτοπληρωμή, ενώ παρέχουν επίσης εξειδικευμένες υπηρεσίες σε ορισμένους ασθενείς του NHS, όπου απαιτείται.

Συνεργάζονται με περισσότερους από 150 συμβούλους και ειδικούς, πολλοί από τους οποίους ασκούν επίσης το επάγγελμα στο πλαίσιο του NHS, για να προσφέρουν θεραπείες στους περισσότερους κλάδους της ιατρικής. Η κλινική ομάδα υποστηρίζεται από πάνω από 100 μέλη του νοσοκομειακού προσωπικού, συμπεριλαμβανομένων εξειδικευμένων νοσηλευτών. Έχουν επενδύσει στην ανάπτυξη και την επέκταση του φάσματος των υπηρεσιών τους και προσφέρουν διαγνωστικές απεικονίσεις και σαρώσεις, φαρμακείο, εξωτερικά ιατρεία και φυσιοθεραπεία, καθώς και πρόσβαση σε ιδιωτική υπηρεσία γενικού ιατρού.

Η ιδιωτική κλινική Highgate είναι υπερήφανη για τα υψηλά επίπεδα ικανοποίησης των ασθενών και την προσφορά υπηρεσιών υψηλής ποιότητας με ελάχιστους χρόνους αναμονής. Οι εγκαταστάσεις τους περιλαμβάνουν 32 πολυτελή υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο σε περίπτωση που χρειαστείτε νοσηλεία.

Αυτό το κορυφαίο ιδιωτικό νοσοκομείο είναι γνωστό για: Γαστρεντερολογία, Πλαστική και αισθητική χειρουργική, Φυσικοθεραπεία

The Cleveland Clinic

Η Κλινική Κλίβελαντ είναι ένα από τα νεότερα ιδιωτικά νοσοκομεία του Λονδίνου. Το κέντρο εξωτερικών ιατρείων της άνοιξε στο Portland Place τον Σεπτέμβριο του 2021, το οποίο ακολουθείται τώρα από ένα νοσοκομείο 184 κλινών που άνοιξε τον Μάρτιο του 2022.

Ο όμιλος Cleveland είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός με διεπιστημονική φιλοσοφία "πρώτα ο ασθενής". Αποτελούν μέρος ενός πιο ολοκληρωμένου παγκόσμιου δικτύου υγειονομικής περίθαλψης με νοσοκομεία στο Οχάιο, τη Φλόριντα, τη Νεβάδα, το Τορόντο και το Άμπου Ντάμπι. Έχουν δεσμευτεί να επανεπενδύσουν τα πλεονάζοντα κέρδη στην εκπαίδευση και την έρευνα.

Το νέο νοσοκομείο επικεντρώνεται στην καρδιά και την αγγειολογία, τη νευρολογία, την ορθοπεδική και τα πεπτικά θέματα. Η κλινική εξωτερικών ιατρείων διαθέτει 17 αίθουσες συμβουλευτικής και προσφέρει εξετάσεις υγείας, διαγνωστικές απεικονίσεις και φροντίδα για αθλητικούς τραυματισμούς. Ως νοσηλευόμενος, θα έχετε πρόσβαση σε ένα από τα 184 υπνοδωμάτια, οκτώ χειρουργικές αίθουσες και αίθουσες ημερήσιας νοσηλείας για χειρουργικές θεραπείες, καθώς και σε μια νευρολογική σουίτα 42 κλινών, αν χρειαστείτε αποκατάσταση ως νοσηλευόμενος.

Αυτό το κορυφαίο ιδιωτικό νοσοκομείο είναι γνωστό για: Γαστρεντερολογία, Ιδιωτικός γενικός ιατρός
Πλαστική και αισθητική χειρουργική, Φυσικοθεραπεία

Weymouth Street Hospital

Περνώντας τις πόρτες του νοσοκομείου Weymouth Street Hospital μοιάζει περισσότερο σαν να μπαίνετε σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο. Με 17 ιδιωτικά δωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο, εξοπλισμένα με τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης και ήχο surround, θα μπορούσε να σας συγχωρήσει κανείς αν νομίζατε ότι κάνετε μίνι διακοπές αντί να λαμβάνετε θεραπεία. Θα σας μαγειρέψουν ακόμη και το φαγητό σας κατά παραγγελία.

Αποτελεί μέρος του Phoenix Hospital Group, το οποίο διαθέτει τέσσερα νοσοκομεία στο κεντρικό Λονδίνο και το Essex. Δίνουν προτεραιότητα στην προσφορά υψηλής ποιότητας εμπειρίας για τους πελάτες, τόσο στις εγκαταστάσεις τους όσο και στις υπηρεσίες που παρέχουν. 

Το νοσοκομείο επεκτάθηκε πρόσφατα και επένδυσε σε νέες τεχνολογίες και εξοπλισμό, ώστε να διασφαλίσει ότι τα 4 χειρουργεία του είναι τελευταίας τεχνολογίας. Οι εξειδικευμένοι τομείς περιλαμβάνουν όλα όσα θα περιμένατε από ένα πολύ μεγαλύτερο νοσοκομείο, με συμβούλους που προσφέρουν θεραπείες για αλλεργίες, δερματικές παθήσεις και μυοσκελετικές παθήσεις. Η μόνη αξιοσημείωτη παράλειψη είναι η έλλειψη εξειδικευμένων ογκολογικών υπηρεσιών. 

Αυτό το κορυφαίο ιδιωτικό νοσοκομείο είναι γνωστό για: Νευρολογία, Αγγειακή Ιατρική, 
Ορθοπεδική, Πεπτική υγεία, Φροντίδα καρδιάς και πνευμόνων


The Harley Street Clinic

Η Harley Street Clinic αποτελεί μέρος της HCA Healthcare και ειδικεύεται στην ογκολογία, την καρδιολογία και τις νευροεπιστήμες. Παρέχει περίθαλψη σε έναν ενιαίο χώρο σε μια σειρά εξειδικευμένων κέντρων, από διαγνωστικές απεικονίσεις έως καρδιολογική περίθαλψη και μια ειδική μονάδα για τον καρκίνο του μαστού.

Η φροντίδα τους για τον καρκίνο είναι ολοκληρωμένη, συνδυάζοντας εξειδικευμένους ογκολόγους και υπηρεσίες υποστήριξης με εξοπλισμό αιχμής. Το νοσοκομείο περιθάλπει καρδιολογικούς ασθενείς, από παιδιά με συγγενείς καρδιακές παθήσεις έως χειρουργικές επεμβάσεις για απειλητικές για τη ζωή καταστάσεις. Τις νευροχειρουργικές υπηρεσίες της κλινικής διαχειρίζεται η London Neurosurgery Partnership, μια ομάδα έντεκα κορυφαίων νευροχειρουργών που εργάζονται για τη θεραπεία νευρολογικών διαταραχών, συμπεριλαμβανομένων των εγκεφαλικών τραυματισμών και των παθήσεων της σπονδυλικής στήλης.

Βρίσκονται επίσης στην αιχμή του δόρατος όσον αφορά τη νέα τεχνολογία και τις θεραπείες. Είναι επίσης η μόνη ιδιωτική κλινική στο Ηνωμένο Βασίλειο που προσφέρει το CaRi-Heart, το οποίο χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για την παρακολούθηση των συμπτωμάτων των ασθενών και την πρόβλεψη καρδιακών προσβολών. 

Το νοσοκομείο ήταν επίσης ένα από τα πρώτα στο Ηνωμένο Βασίλειο που παρείχε θεραπεία καρκίνου με CyberKnife. Αυτή η τεχνολογία αναπτύχθηκε για τη θεραπεία καρκίνων που δεν ήταν προηγουμένως εγχειρήσιμοι και προκαλεί λιγότερη βλάβη στους υγιείς ιστούς από τις παραδοσιακές θεραπείες.

Αυτό το κορυφαίο ιδιωτικό νοσοκομείο είναι γνωστό για:ιδιωτική διαγνωστική απεικόνιση, 
Ιδιωτικός γενικός ιατρός, Παθολογία, Καρδιολογία, Φροντίδα για τον καρκίνο


The Lister Hospital

Το νοσοκομείο Lister είναι άλλο ένα μέλος του ομίλου HCA Healthcare Group. Η βασική του προσφορά περιλαμβάνει τη φροντίδα του καρκίνου, την καρδιολογική θεραπεία και την ορθοπεδική ιατρική. Προσφέρει επίσης μια ολοκληρωμένη υπηρεσία γυναικείας υγείας και είναι ένα από τα κορυφαία κέντρα θεραπείας γονιμότητας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Περιγράφουν τον εαυτό τους ως "ένα νοσοκομείο παγκόσμιας κλάσης που σας αντιμετωπίζει σαν οικογένεια". Η CQC φαίνεται σίγουρα να συμφωνεί, αφού έχει αξιολογήσει τις υπηρεσίες τους ως εξαιρετικές. Οι νοσηλευόμενοι μπορούν να επωφεληθούν από τα γεύματα σε ιδιωτικό χώρο και το μενού φαγητού a la carte. Το νοσοκομείο επενδύει επίσης στις τελευταίες τεχνολογίες για να διασφαλίσει ότι οι ασθενείς λαμβάνουν φροντίδα υψηλής ποιότητας από τη διάγνωση έως την έξοδο.

Οι υπηρεσίες υγείας και ευεξίας για τις γυναίκες περιλαμβάνουν εξετάσεις ρουτίνας και εξειδικευμένες θεραπείες προσαρμοσμένες σε κάθε στάδιο της ζωής μιας γυναίκας. Η φροντίδα για τον καρκίνο περιλαμβάνει εξειδικευμένες κλινικές μαστού και θεραπεία σαρκώματος. Οι υπηρεσίες γονιμότητας είναι εξαιρετικές και έχουν ένα από τα υψηλότερα ποσοστά επιτυχίας από οποιαδήποτε κλινική θεραπείας εξωσωματικής γονιμοποίησης στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αυτό το κορυφαίο ιδιωτικό νοσοκομείο είναι γνωστό για:Γυναικεία Υγεία, Ορθοπεδική
Φροντίδα για τον καρκίνο, Καρδιολογία, Φροντίδα γονιμότητας

The Hendon Hospital

Το νοσοκομείο Hendon είναι μια ιδιωτική μονάδα ημερήσιας νοσηλείας και εξωτερικών ασθενών στο βόρειο Λονδίνο. Ειδικεύονται στην ορθοπεδική και την αισθητική χειρουργική με εξειδικευμένες υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης μιας κλινικής χεριών για μουσικούς και θεραπεία δακτύλων σκανδάλης. Οι υπηρεσίες τους περιλαμβάνουν κλινική αλλεργιών και θεραπεία για ασθενείς που αντιμετωπίζουν πόνο στο στήθος.

Οι ασθενείς μπορούν να έχουν πρόσβαση σε διαγνωστικές απεικονίσεις και σαρώσεις, όπως μαγνητικές τομογραφίες, υπερήχους, μελέτες νευρικής αγωγιμότητας και ακτινογραφίες.

Η προσφορά αποκατάστασης που προσφέρουν είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή. Η κρυοθεραπεία εκθέτει τους ασθενείς σε ακραίο κρύο για σύντομο χρονικό διάστημα. Θεωρητικά, βοηθά στη μείωση του πόνου και της φλεγμονής με τον ίδιο τρόπο που εφαρμόζεται πάγος σε ένα διάστρεμμα ή πρήξιμο. Εκτός από τη φυσιοθεραπεία και τη διαχείριση του χρόνιου πόνου, οι υπηρεσίες τους περιλαμβάνουν βελονισμό, διάδρομο αντιβαρύτητας, ανάλυση βάδισης και κρυοθεραπεία ολόκληρου του σώματος. Το πρόγραμμα αποκατάστασής τους παρέχει επίσης πρόσβαση σε συνεδρίες Pilates.

Οι εγκαταστάσεις ημερήσιας νοσηλείας του νοσοκομείου Hendon περιλαμβάνουν 18 κρεβάτια με ιδιωτικό μπάνιο, τηλεόραση Freeview και τηλέφωνο. Οι ασθενείς έχουν επίσης πρόσβαση στο εστιατόριό τους, το οποίο ανταποκρίνεται σε διάφορες διατροφικές απαιτήσεις.

Αυτό το κορυφαίο ιδιωτικό νοσοκομείο είναι γνωστό για: Καρδιολογία, Ορθοπεδική Γαστρεντερολογία
Ιδιωτικός γενικός ιατρός, Ουρολογία

The Blackheath Hospital

Το νοσοκομείο Blackheath βρίσκεται στο Greenwich και προσφέρει διάφορες διαδικασίες και θεραπείες. Οι ασθενείς μπορούν να επιλέξουν έναν σύμβουλο ή ειδικό στον αντίστοιχο τομέα, ο οποίος θα ηγείται και θα επιβλέπει τη θεραπεία τους καθ' όλη τη διάρκεια.

Το νοσοκομείο περιλαμβάνει εγκαταστάσεις νοσηλείας και εξωτερικών ασθενών με αίθουσες συμβουλευτικής, διαγνωστικές απεικονίσεις, 60 κρεβάτια νοσηλείας με ιδιωτικό μπάνιο και μια μονάδα υψηλής εξάρτησης για ασθενείς σε κρίσιμη κατάσταση. Υπάρχει επίσης μια ειδική σουίτα ενδοσκόπησης. Στόχος τους είναι να κάνουν τους ασθενείς τους άνετους καθ' όλη τη διάρκεια της διαμονής τους, προσφέροντας δορυφορική τηλεόραση, τηλέφωνο και a la carte μενού. Οι εγκαταστάσεις τους με ιδιωτικό μπάνιο προσφέρουν ευέλικτες ώρες επίσκεψης, ενώ οι επισκέπτες των ασθενών μπορούν επίσης να μείνουν για να φάνε μαζί τους στο δωμάτιό τους, αν το επιλέξουν.

Αποτελούν μέρος του Circle Group (πρώην BMI Healthcare) και έχουν επενδύσει στη βελτίωση και την επέκταση των εγκαταστάσεων του νοσοκομείου με την πάροδο των ετών. Αυτή τη στιγμή αποτελούν μέρος ενός εθνικού προγράμματος 250 εκατομμυρίων λιρών που έχει σχεδιαστεί για τη βελτίωση των εγκαταστάσεων, του προσωπικού και της τεχνολογίας.

Προσφέρουν πακέτα θεραπείας σε σταθερές τιμές και συνεργάζονται με το NHS για την παροχή θεραπειών μέσω κλινικών "Choose & Book".

Αυτό το κορυφαίο ιδιωτικό νοσοκομείο είναι γνωστό για:
περίθαλψη για τον καρκίνο, Καρδιολογία, Γαστρεντερολογία, Ορθοπεδική, Φροντίδα καρδιάς και πνευμόνων

 


The Wellington Hospital

Το νοσοκομείο Wellington είναι το μεγαλύτερο ιδιωτικό νοσοκομείο του Ηνωμένου Βασιλείου και ειδικεύεται στην πολύπλοκη περίθαλψη. Αυτό περιλαμβάνει μια σειρά εξειδικευμένων υπηρεσιών, όπως η φροντίδα του καρκίνου, η ορθοπεδική, η υγεία των γυναικών, οι παθήσεις της σπονδυλικής στήλης και η καρδιολογία.

Διαθέτει επίσης ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά κέντρα υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου για το πεπτικό σύστημα, προσφέροντας θεραπείες για πολλές παθήσεις του πεπτικού και του γαστρεντερικού συστήματος, όπως εκκολπωματίτιδα, παλινδρόμηση, ηπατική νόσο και καρκίνο του παγκρέατος. Η διεπιστημονική τους ομάδα συνεδριάζει μία φορά την εβδομάδα για να συζητήσει περίπλοκες περιπτώσεις και την καλύτερη πορεία θεραπείας με τη συμβολή χειρουργών, ακτινολόγων, ογκολόγων, παθολόγων και ειδικών νοσηλευτών, ανάλογα με την περίπτωση.

Το κέντρο νευροεπιστημών τους αντιμετωπίζει σύνθετες παθήσεις που επηρεάζουν τον εγκέφαλο και τη σπονδυλική στήλη με χειρουργική επέμβαση και αποκατάσταση στην εξειδικευμένη μονάδα νευρολογικής αποκατάστασης. Ως μέρος του ομίλου HCA Healthcare, είχαν τη δυνατότητα να επενδύσουν σε τεχνολογία αιχμής, συμπεριλαμβανομένου του iMRI. Αυτός ο σαρωτής μαγνητικής τομογραφίας επιτρέπει στους χειρουργούς να πραγματοποιούν σαρώσεις κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης για την παρακολούθηση της προόδου και τη μείωση του κινδύνου να χρειαστεί να ακολουθήσει χειρουργική επέμβαση.

Αυτό το κορυφαίο ιδιωτικό νοσοκομείο είναι γνωστό για: Υγεία του πεπτικού συστήματος, Φροντίδα για τον καρκίνο, Ορθοπεδική, Γυναικεία υγεία, Καρδιολογία

The Princess Grace Hospital


Το Princess Grace Hospital είναι ένα βραβευμένο, διεπιστημονικό νοσοκομείο που αντιμετωπίζει πολλές οξείες καταστάσεις. Το 2020 το London Breast Institute, που εδρεύει στο νοσοκομείο, κέρδισε το βραβείο LangBuisson Nursing Practice Award, αναγνωρίζοντας την αριστεία της νοσηλευτικής φροντίδας του.

Το προσωπικό του νοσοκομείου περιλαμβάνει περισσότερους από 700 συμβούλους που προσφέρουν φροντίδα στους περισσότερους τομείς της ιατρικής. Το London Breast Institute ειδικεύεται στην έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία του καρκίνου του μαστού. Ταυτόχρονα, το Ινστιτούτο Αθλητισμού, Άσκησης και Υγείας προσφέρει υψηλής ποιότητας αθλητιατρική σε επίπεδο που προηγουμένως ήταν προσβάσιμο από τους κορυφαίους αθλητές. Τα εργαλεία αξιολόγησής τους περιλαμβάνουν μια κινητή μονάδα καρδιακής αξιολόγησης που χρησιμοποιεί ποδήλατο άσκησης για την παρακολούθηση των ασθενών κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Οι θεραπείες προσφέρονται μέσω μιας σειράς εξειδικευμένων κέντρων που εστιάζουν σε έναν συγκεκριμένο τομέα της ιατρικής. Το Κέντρο Πεπτικού του Λονδίνου επικεντρώνεται σε γαστρεντερικά και πεπτικά θέματα, ενώ το Κέντρο Ουρολογικής Φροντίδας προσφέρει τα πιο σύγχρονα διαγνωστικά εργαλεία και θεραπείες. Παράλληλα με το ISEH και το Ινστιτούτο Μαστού, λειτουργεί μονάδα ΩΡΛ, η οποία προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών από την αξιολόγηση και τη διάγνωση έως τη θεραπεία σε ένα σημείο.

Βρίσκονται επίσης στην πρωτοπορία της νέας τεχνολογίας, χρησιμοποιώντας ρομποτική χειρουργική για τη θεραπεία του καρκίνου και του χρόνιου πόνου στην πλάτη και εξασφαλίζοντας ακριβέστερη τοποθέτηση των εμφυτευμάτων στις αντικαταστάσεις ισχίου και γόνατος.

Αυτό το κορυφαίο ιδιωτικό νοσοκομείο είναι γνωστό για: καρκίνο του μαστού, Ρομποτική χειρουργική,Πεπτική υγεία Ουρολογία, Ωτορινολαρυγγολογικό τμήμα


The London Welbeck Hospital

Το London Welbeck Hospital είναι ένα ιδιωτικό νοσοκομείο αισθητικής που έχει πραγματοποιήσει πάνω από 40.000 επιτυχημένες επεμβάσεις από το 1986. Οι θεραπείες τους περιλαμβάνουν χειρουργικές και μη χειρουργικές επιλογές, όπως αύξηση στήθους, λιποαναρρόφηση, λίφτινγκ προσώπου και θεραπεία απώλειας βάρους.

Ξεκίνησε τη ζωή του ως μαιευτήριο πριν από 90 χρόνια. Έκτοτε, έχει αποκτήσει τη φήμη μιας υψηλής ποιότητας μονάδας αισθητικής χειρουργικής, εστιάζοντας στην εξατομικευμένη φροντίδα που παρέχεται διακριτικά με επαγγελματικό και φιλικό τρόπο.

Προσφέρει θεραπείες τόσο σε ημερήσια όσο και σε ενδονοσοκομειακή βάση, ώστε να προσαρμόζει την υπηρεσία στη διαδικασία. Η έμφαση δίνεται στα οφέλη της αισθητικής χειρουργικής για τη σωματική, κοινωνική και ψυχική υγεία και στη σημασία των ερωτήσεων για να διασφαλίσετε ότι λαμβάνετε τη σωστή θεραπεία και έχετε μια ρεαλιστική εικόνα του πιθανού αποτελέσματος.

Αυτό το κορυφαίο ιδιωτικό νοσοκομείο είναι γνωστό για:Πλαστική και αισθητική χειρουργική, Θεραπεία απώλειας βάρους, Αύξηση στήθους, Λιποαναρρόφηση


St Anthony's Hospital

Το Spire St Anthony's Hospital βρίσκεται στο καταπράσινο Surrey στην άκρη του νότιου Λονδίνου, προσφέροντας στους ασθενείς του γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας ιατρική περίθαλψη τόσο με ασφάλιση υγείας όσο και με αυτοπληρωμή. Οι υπηρεσίες του περιλαμβάνουν διαγνωστικές εξετάσεις, χειρουργικές επεμβάσεις και αποκατάσταση, αρκετές εξειδικευμένες κλινικές, κλινική αθλητικών τραυματισμών και πρόσβαση σε ιδιωτικό γενικό ιατρό.

Οι εξειδικευμένοι χειρουργοί προσφέρουν τα πάντα, από την αφαίρεση καταρράκτη έως την αντικατάσταση ισχίου και γόνατος και τις χειρουργικές επεμβάσεις απώλειας βάρους και αισθητικής. Οι ορθοπεδικές και ρευματολογικές θεραπείες τους περιλαμβάνουν χειρουργικές επεμβάσεις, φυσιοθεραπεία και διαχείριση του πόνου για χρόνιες παθήσεις. Η διαγνωστική τους προσφορά περιλαμβάνει μαγνητικές τομογραφίες, υπερήχους και αξονικές τομογραφίες, καθώς και εξειδικευμένα καρδιοδιακά διαγνωστικά εργαλεία, συμπεριλαμβανομένου του ΗΚΓ.

Ως εσωτερικός ασθενής, θα μείνετε σε ένα από τα 92 δωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο, τηλεόραση και WiFi. Εσείς και οι επισκέπτες σας μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το εστιατόριο και να δοκιμάσετε το καθημερινό μενού.

Αυτό το κορυφαίο ιδιωτικό νοσοκομείο είναι γνωστό για: ιδιωτική διαγνωστική απεικόνιση, Αθλητικός τραυματισμός, Καρδιολογία, Θεραπεία απώλειας βάρους, Ορθοπεδική

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του successtories.gr και για την βελτίωση της online εμπειρία σας.
Επιλέξτε «Αποδοχή» ή «Ρυθμίσεις» για να ορίσετε τις επιλογές σας.
Απαραίτητα
Τα απολύτως απαραίτητα cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία του ιστότοπου και δεν μπορούν να απενεργοποιηθούν. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα. Εάν ρυθμίσετε τον browser σας, ώστε να μπλοκάρει τη χρήση αυτών των cookies η Ιστοσελίδα ή ορισμένα τμήματα αυτής δεν θα λειτουργούν.
Στατιστικά

Τα στατιστικά cookies μας δίνουν τη δυνατότητα να αξιολογούμε την αποτελεσματικότητα των διάφορων λειτουργιών του site μας ώστε να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία που προσφέρουμε.

Τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε περιλαμβάνουν τα Google Analytics, Hotjar, Skroutz Analytics, Facebook Pixel, Pinterest Tag.

Διάφορα

Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται από υπηρεσίες τρίτων για διάφορες λειτουργίες όπως αλληλεπίδραση με κοινωνικά δίκτυα, χάρτες, κτλ. Χωρίς αυτά οι επιπλέον λειτουργίες δεν θα είναι διαθέσιμες.

Τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε περιλαμβάνουν τα Google Maps, AddThis social/share buttons, SnapWidget / Instagram widget.